'Horizon 2020' Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

FEI dhe ProCredit Bank ofrojnë 820 milionë € në mbështetje të bizneseve SME

Thirrje per Aplikime

Edicioni i katërt i çmimeve të BE-së për gratë inovatore

Teknologji

Maqedonia i bashkohet projektit SocialCar

Evente

Pastrojmë Durrësin

Gusht 26, 2018
9:30 AM

TEDxTirana 2018 – Lidhshmëria

Shtator 15, 2018
5:30 PM - 8 PM

AllWeb Albania 2018

Tetor 11, 2018
9 AM - 6 PM