histori Archives » Page 8 of 9 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

“Ma shit këtë stilolaps,” ja si t’i përgjigjeni!

Strategy

Lufta e ideve, arma sekrete që do të dallojë biznesin tuaj…!

Marketing

Historiku dhe të veçantat e markës që vesh Kombëtaren Shqiptare të Futbollit

Startup

4 gjërat që duhet të vlerësoni para një oferte fondesh

Media&PR

4 probleme, të cilat menaxherët e rinj duhet t’i zgjidhin menjëherë!

Media&PR

Si ta bëni markën tuaj të paharrueshme?

Media&PR

5 mënyra për të ndërtuar vetëbesimin para një interviste

Sipërmarrje

A duhet të hiqni dorë nga ëndrra juaj e re?

Media&PR

10 rolet e reja që do të luajnë CEO-t në 2016-ën

Sipërmarrës të suksesshëm

Drejtoresha e HAKO-s: “UNË DO TË DOJA SHUMË QË FILANTROPIA TË MOS BËRTITEJ”