High-Tech Archives » Page 3 of 6 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Krijohet KiloCore, procesori më i fuqishëm që ekzekuton 1.78 trilionë instruksione në sekondë

Teknologji

‘MacBook Pro’ Apple vjen me një dizajn ndryshe

Teknologji

14 mijë dollarë për një telefon të sigurisë tepër të lartë!

Teknologji

Google dhe Levis sjellin edhe këmishën “e mençur”

Teknologji

Huawei: Pajisjet me platformën Daydream gati nga fundi i 2016-s

Teknologji

Lançohet MacBook i ri ngjyrë rozë në flori (FOTO)

Teknologji

Facebook dhe Microsoft arrijnë barazinë gjinore në shpërblimet e punonjësve!

Teknologji

Samsung patenton lentet e “agjentëve sekretë”

Teknologji

Top lista e kompanive teknologjike me barazinë gjinore në punë

Teknologji

Aplikacioni i ri i Realitetit Virtual ju çon tani në një udhëtim imagjinar