folësit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Ja për çfarë do të flasë Roger Edwards në AllWeb Albania 2019 (Video)

Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Strategy

Nëse nuk bëni këto gjëra gjatë një konference, më mirë mos shkoni fare

Media&PR

Rikthehet në Tiranë edicioni i 2-të i AllWeb – Konferenca e parë dedikuar Komunikimit Dixhital dhe Web-it

Media&PR

Këshilla prezantimi nga Aristoteli, që janë shumë të vlefshme edhe sot

Lajme

Njihuni me folësit, që mirëpret StartUp Now Albania

Travel

SPARK.ME, njihuni me folësit e konferencës dixhitale të marketingut

EU Corner

ÇFARË NDODHI NË SPARK.ME?

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00