Filantropë dhe bamirës të shquar Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Filantropë dhe bamirës të shquar

Stilisti shqiptar, nderohet me medalje të argjendtë nga gjenerali amerikan

Ndërmarrës

Biznesmeni zviceran dhuron 1 miliard dollarë për mbrojtjen e planetit

Personazhe

Chan Zuckerberg ndërmarrin iniciativën për të investuar 3 miliardë $ në kurimin e sëmundjeve

Personazhe

Roberto De Niro, çfarë thotë ai për jetën dhe suksesin?

Personazhe

Dr. Yunus emërohet përkrahës i “Objektivave Globale” të OKB-së

Personazhe

VANGJEL ZHAPA – Krahina e Gjirokastrës

Evente