drejtues Archives » Page 3 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Çfarë na mësojnë Princeshë Leonor dhe Meghan Markel për të folurin në publik?

Strategy

Pse nuk duhet të jesh modest?

Strategy

Çfarë e bën të mirë një udhëheqës, sipas Justin Trudeau

Strategy

Puna, Punëdhënësi apo Paga – Cila është më e rëndësishme?

Trajnime

Trajnim: “Procedurat e Rekrutimit/ Rekrutimi si pjesë strategjike e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore”

High-Tech

Teknologjia mbrapa bitcoin është vetëm në gjysmën e rrugës së evolucionit të saj

Strategy

Aftësia që ju bën një lider më të mirë

Strategy

Pse është lëvizje e zgjuar të investosh në kompani që drejtohen nga femrat?

Intervista

Komuniteti SPI: “Si të vendosim një balancë midis jetës reale dhe asaj virtuale?”

Trajnime

Trajnim në “Designing and Implementing Customers Loyalty Programs”

Evente