drejtues Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si të kuptoni aftësitë e vërteta drejtuese të dikujt

Uncategorised

3 sfida me të cilat drejtuesit përballen çdo ditë

Strategy

Si të jeni një udhëheqës i përsosur

Strategy

Rregulli i thjeshtë nga CEO i LinkedIn, që do ju bëjë të eleminoni mbledhjet e padobishme

Business Pulse

Mos u përpiq të jesh njeriu më i zgjuar në dhomë

Startup

Startup Grind Global 2019: Disa mësime nga konferenca globale në San Francisco

Business Pulse

A je një drejtues i mirë? Google të vlerëson në më pak se 5 minuta

Trajnime

Trajnim: “Të drejtosh dhe menaxhosh suksesshëm një biznes”

Business Pulse

Pse drejtuesit e bizneseve kanë nevojë për më shumë gjumë

Strategy

Si të përgatisni ekipin tuaj për çdo situatë, njësoj si në ushtri