Donilda Shurbi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Kush na motivon dhe si na motivojnë?

revista

E re dhe me energji! Donilda Shurbi flet për motivimin