DARPA Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

ElectionGuard, softueri nga Microsoft që ofron votim të sigurtë dhe të verifikuar

Teknologji

9 inovacionet që duken “tmerruese” thjesht kur i mendojmë

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00