Cash Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Mes emocionesh dhe surprizash hapet edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards

Lajme

Kartat e debitit dhe kreditit i marrin vendin parave në dorë

Sipërmarrje

Pse femrat ndryshe nga meshkujt pa kuptuar penalizojnë startup-et e tyre?

Lajme

Albi Zhulali do të ofrojë platformën “Reception App” falas për të gjitha hotelet në Shqipëri

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (8): Ku po shkon tregtia online?

Lajme

Përse janë krijuar kartat bankare? Çfarë luksi na ofrojnë ato?

Marketing

Dhuratat, kur të bëni dhe kujt?

Intervista

Kaymu.al, si u përshtat në Shqipëri?