besim Archives » Page 8 of 8 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Autentikët e shkëlqyer, ja se si sillen

Sipërmarrës të suksesshëm

Drejtoresha e HAKO-s: “UNË DO TË DOJA SHUMË QË FILANTROPIA TË MOS BËRTITEJ”

Strategy

Pse njerëzit e zgjuar bëjnë gabime “idiote”?

Marketing

Markat më të preferuara dhe ato më pak të preferuarat e amerikanëve, studimet na habisin

Lajme

Kjo është mënyra më e mirë për të ndërtuar besim tek punonjësit tuaj