bashkepunimit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

WSA mbështet sipërmarrjen rurale në Shqipëri

Lajme

Apple planifikon të investojë 500 milionë $ për qendra të reja kërkimi në Kinë

Lajme

Organizohet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Migrimi dhe Hapësira Gjeografike”

Lajme

“MASE ALBANIA” me një dyqan të ri, tashmë edhe në Shkodër

Lajme

Samsung Kryen me Sukses Provën e Prototipit 5G me Korporatën e Komunikimit China Mobile

Lajme

Mirëpriten prodhimet shqiptare në Beograd

Lajme

Kompanitë kroate duan të hyjnë në tregun shqiptar

Lajme

Ambasadori rus takon biznesmenët shqiptarë: Projekte ekonomike mes dy vendeve

Lajme

Qeveria Hungareze fonde për kompanitë shqiptare

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

Startup Grind Tirana mirëpret Alketa Vejsiu

Qershor 6, 2018
5:30 PM - 8:30 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM