audiencen Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

10 ligjet e marketingut në median sociale

Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Lajme

Bashkëpunimi i GjirafaVideo dhe Stupcave, zgjidhje për ekonominë vendore dhe hackerat e Youtube

Marketing

Si të shkëlqeni me kompaninë tuaj në mediat sociale?

Marketing

5 Këshilla Marketingu për një biznes të suksesshëm online

Strategy

5 mënyra për ta bërë prezantimin tuaj të ardhshëm të përsosur

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Realiteti Virtual në web

Shtator 14, 2017
6 PM - 8:30 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00

Crypto Party Tirana

Shtator 30, 2017
10 AM - 8 PM