aplikacionet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Përmirësim i Ndjeshëm në Cilësinë e Raportimit Financiar në Shqipëri

Internet

Aplikacionet më të sigurta për telefonin tuaj

Slideshow

10 kompanitë më me vlerë në botë

Teknologji

Aplikacionet që përdorim vazhdimisht na bëjnë të palumtur

Teknologji

Aplikacionet nga të cilat mund të fitoni para

Startup

Taksitë ujore, startupi më i ri në ujërat e Francës

Teknologji

Aftësitë e zërit të Bixby në Samsung tani janë të diponueshme në mbi 200 vende në mbarë botën, edhe në Shqipëri.

Lajme

Gjermania miraton ligjin për përgjimin e mesazheve në WhatsApp dhe Skype

Lajme

Vodafone në Irlandë investon 120 milionë € në projekte për transformimin dixhital

Teknologji

Fëmijët që përdorin smartphone flenë më pak