afat Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Kontabilistët kërkojnë shtyrje të afateve për dorëzimin e deklaratave

Business Pulse

8 afatet dhe detyrimet që duhet të kenë parasysh bizneset për muajin janar

Strategy

7 shenja që tregojnë se jeni një person shumë i zënë

Lajme

AMA zgjat jetën e transmetimeve analoge edhe me një muaj

Zhvillim Personal

Mos lejoni që afatet të shpenzojnë kohën tuaj

Lajme

Pagesa e Tatim-Fitimit, afat deri në 30 mars

Lajme

Deri më 10 janar, deklarimi i TVSH për biznesin e vogël

Lajme

Fitimet e kompanive? Tatimet: deklarojini deri me 31 korrik  

Strategy

Pse nuk duhet një shef i mirë?

Lajme

Ministria e Financave shpall lojën e kuponit tatimor, ja çmimet për secilën kategori

Evente