'Academy of Young Economists - Akademisë së Ekonomistëve të Rinj Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Flet Brigite Peposhi. Inteligjenca artificiale mund të zgjidhë krimet

Thirrje per Aplikime

Academy of Young Economists – Akademia e Ekonomistëve të Rinj

Evente

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Dhjetor 19, 2018
9 AM – 5:30 PM