Sipërmarrësit e sektorit të drurit takohen në Milano
Përditësuar së fundmi: 22/02/2020

Sipërmarrësit e sektorit të drurit takohen në Milano

Share
nga Amantia Kullolli
Shk 22, 2020

Nga transformimi i parë i drurit, tek përpunimi masiv, tek paneli dhe materialet kompozite, tek punimet përfundimtare të sipërfaqeve, mjetet e punës, aksesorët, bojrat, ferramenta dhe produktet gjysëm të gatshme për mobilje: 400 ekspozues të gatshëm të mirëpresin vizitorët nga e gjithë bota.

Organizohet Panairi i Teknologjisë së Drurit dhe Pjesëve për Industrinë e Mobilimit Xylexpo  në Fieramilano Quartiere nga datat 26 deri më 29 maj 2020.  Ky panair zhvillohet një herë në dy vjet.

Lexo: Energjia e drurit, gjigandit që nuk fle, sipas ekspertëve të FAO-s dhe UNECE

Xylexpo:
Xylexpo është historikisht një panir prestigjoz në sajë të ofertës inovative të ekspozuesve dhe për cilësinë dhe numrin e lartë të demostrimeve të ofruara për makineritë dhe produktet e ekspozuara. Vizitorët mund të testojnë drejtpërdrejt forcën inovuese të teknologjive të reja digjitale të prodhimit, risitë mbi teknologjitë dhë materialet, të krijuara për zdrukthtarë dhe për prodhues të mobilerisë që synojnë të maksimizojnë efikasitetin dhe produktivitetin e industrisë së tyre. Nëse nuk doni të humbisni të gjitha këto, shihni xylexpo.com.

Lexo: Certifikohen 13 mjeshtra zejtarë

Milano, qyteti i design-it:

I afirmuar në nivel botëror si qyteti i design-it dhe arkitekturës, Milano i ofron vizitorëve një eksperiencë arti dhe kulture, gastronomie dhe stilit italian të jetesës. Qyteti ofron një gamë të gjerë strukturash luksoze, hotele ekskluzive, zinxhire ndërkombëtare, boutique hotel, si dhe akomodim low cost, guest house, vila dhe apartamente për të përmbushur çdo kërkesë.

Për ata që duan të jenë pjesmarrës më poshtë do të njiheni me kontaktet:

Tel: 042251051/36/34

Email: [email protected]

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente