Secili nga ne ka një telefon celular të vjetër të cilin do ta heqë qafe. Kështu bëri edhe Senatori dhe kandidati presidencial i GOP, Lindsey Graham. Ka shumë mënyra kreative për të hedhur tutje gjërat e vjetëruara. Ja disa prej tyre.