Si mund të provohet cilësia e WiFi në hotele?


Hotel WiFi Test ka parastruar një seri aplikacionesh të cilat hotelet mund ti përdorin për tu demonstruar klientëve  potencialë cilësinë e rrjetit të tyre WiFi. Krijimi dhe mirëmbajtja e një rrjeti si duhet WFi është një investim dhe tani hotelet e kanë të lehtë të nxjerrin fitime nga ky investim.

Hotel WiFi Test është autoriteti drejtues në fushën e vlerësimit të cilësisë së WiFi nëpër hotele. Kështu, këto aplikacione të reja ofrojnë mënyrën më të mirë për tu provuar vizitorëve të hotelit cilësinë e WiFi.

 

Aplikacioni është dizenjuar që të tregohet në sitin e hotelit dhe faqeve të tjera të ngjashme. Dy aplikacione janë në dispozicion tashmë: njëri tregon shpejtësinë që pritet të ketë WiFi  ndersa i dyti tregon rankimin e hotelit në qytet.

Aplikacionet vijnë në formën e një konfiguracioni (wizard) dhe duhen vetëm disa klikime për të gjeneruar kodin HTML që mund të përfshihet direkt në faqe. Nuk kërkohet një kod shtesë. Së fundmi, Hotel WiFi Test lançoi Hotel WiFi Connect, program partner për hotelet dhe rrjetin e hoteleve.

free_wifi_businessmag

 

/Business Mag Albania

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale