Shpallet thirrja e programit të vetëpunësimit për të rinjtë
Përditësuar së fundmi: 14/09/2018

Shpallet thirrja e programit të vetëpunësimit për të rinjtë

Share
nga Albana Mucaj
Sht 14, 2018

Është shpallur në Tiranë thirrja e tretë e programit të vetëpunësimit për të rinjtë.

Zbatuesit e projektit thanë se mbështetja përfshin trajnimin, mentorimin dhe financimin e startup-eve. Të rinjtë me një ide dhe plan biznesi mund të aplikojnë deri në 30 Shtator pranë zyrës së punësimit. Grupmosha që mund të aplikojnë është 18-31 vjeç.

Idetë fituese të biznesit do të mbështeten nga programi i vetëpunësimit, zbatuar nga PNUD në bashkëpunim me Shërbimin Kombëtar të Punësimit dhe financuar nga qeveria e Zvicrës.

Në lancimin e programit ishte i pranishëm Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj. Ahmetaj tha se, rreth 76 mijë punëkërkues të papunë të regjistruar do t’i nënshtrohen me detyrim rikualifikimit në kurse profesionale. Gjatë ndjekjes së kurseve kjo kategori do të paguhet, sipas ministrit.

Shpallet ne Tirane thirrja e trete e programit te vetepunesimit..

Shpallet në Tiranë thirrja e tretë e programit të vetëpunësimit për të rinjtë. U shpall sot në Tiranë thirrja e tretë e programit të vetëpunësimit për të rinjtë. Idetë fituese të biznesit do të mbështeten nga programi i vetëpunësimit, zbatuar nga PNUD në bashkëpunim me Shërbimin Kombëtar të Punësimit (SHKP) dhe financuar nga qeveria e Zvicrës. Kjo mbështetje përfshin trainimin, mentorimin dhe financimin e start-up-eve. Embassy of Switzerland in AlbaniaAplikoni duke klikuar ne kete faqe: www.aftesi.info

Publiée par UNDP Albania sur Vendredi 14 septembre 2018


Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM