Rocket Fiber vlerësohet si një nga kompanitë më të mira në Michigan
Përditësuar së fundmi: 10/11/2017

Rocket Fiber vlerësohet si një nga kompanitë më të mira në Michigan

Share
nga Neada Muçaj
Nën 10, 2017

Detroit Free Press ka përzgjedhur 150 kompanitë dhe organizatat në Michigan si Vendet më të mira të punës për vitin 2017 (Top Workplaces 2017).

Detroit Free Press është gazeta më e madhe e përditshme në Detroit, Michigan, SHBA. Këto kompani janë zgjedhur si vendet më të mira të punës bazuar vetëm në sondazhet e plotësuara nga punonjësit e tyre.

Pjesë e listës është dhe kompania Rocket Fiber e bashkë-themeluar nga shqiptari Edi Demaj. Me gjithsej 58 punonjës, kompania ofron Shërbime dhe Telekomunikacion.

Lexoni: Edi Demaj: Një mendje “me shpejtësi të lartë” në Detroit

Rocket Fiber është një ofrues i shërbimit të internetit me bazë në Detroit dhe partner teknologjik i dedikuar për avancimin e përvojës së internetit për të gjithë me lidhje të besueshme, të pakufizuara dhe shërbim të dobishëm dhe autentik të klientit. Ata panë se kishte një zbrazëti në industri dhe vendosën që jo vetëm ta mbushnim atë, por ti tejkalonin pritshmëritë. Portofoli i shërbimeve të Rocket Fiber përfshin jo vetëm internetin gigabit, por edhe shërbime zanore, shërbime të menaxhuara për biznes dhe së shpejti do të shfaqë HD IPTV.

Lexoni: Post Startup Grind, Edi Demaj: “Kam ardhur të t’a bëj jetën më të mirë. Nëqoftëse nuk beson, provo.”

BusinessMag ka patur kënaqësinë ta njohë nga afër Edi Demaj si një sipërmarrës të suksesshëm dhe njëkohësisht si një njeri të thjeshtë. Ai është një shembull i mirë për tu ndjekur në rrugë tuaj drejt suksesit.

/Topworkplaces


Evente

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018
8 PM – 9:30 PM