Numri 7 - Nëntor 2015 Speciale E-commerce » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Numri 7 – Nëntor 2015 Speciale E-commerce

REVISTA / NëN 17 , 2015
Share

Kliko ketu per te shkarkuar revisten.

Jemi në numrin e 7-të të revistës tonë online, dedikuar Biznesit & Sipërmarrjes së lirë. Kemi zgjedhur të trajtojmë si Speciale në këtë numër, Tregtinë Online ose ndryshe të njohur me termin E-Commerce.

Ideja nisi pas pjesëmarrjes në një nga eventet e organizuar nga komuniteti Garazh, ku 3 prej liderëve të Tregtisë Online, prezantuan platformat e tyre për një publik të rinjsh masivisht të interesuar.

Ishte ky interes i tyre, i cili na nxiti dëshirën për të kërkuar më thellë, mbi Tregun Online në Shqipëri për të marrë përgjgje për pyetje dhe për të trajtuar çështje, mbi të cilat të gjithë mund të kenë kureshtje.

Shfletoni Revistën, për të kuptuar si lindi Tregtia Online në botë, kush janë Top 10 shitësit më të fuqishëm, Si funksionon proçesi i shit-blerjes nëpërmjet internetit apo kush janë format më të sigurta të pagesave.

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

Startup Grind Tirana mirëpret Alketa Vejsiu

Qershor 6, 2018
5:30 PM - 8:30 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM