Mars 2016 - Mërgim Cahani, Si i arritëm 2.000.000 $ investim » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Mars 2016 – Mërgim Cahani, Si i arritëm 2.000.000 $ investim

REVISTA / MAR 07 , 2016
Share

Kliko ketu per te shkarkuar revisten.

Këtë vit ne pritëm pranverën për të publikuar edicionin e parë për vitin 2016 të Business Magazine Albania. Ishin të shumta arsyet që ndikuan për këtë vendim, por jemi të sigurtë që kemi përmbledhur në revistë, ajkën e materialeve mbi Sipërmarrjen dhe Biznesin në shqip.

Besoni ose jo, komuniteti i sipërmarrjes në Shqipëri dhe në trevat mbarëshqiptare po zhvillohet vrrullshëm. Pa u ndikuar nga faktorët e mjedisit të jashtëm, si politika e paqëndrueshme apo ekonomia me rritje qesharake, sipërmarrësit arrijnë të ruajnë optimizmin dhe të vazhdojnë të këmbëngulin.

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM