Maj 2015 - “Një sipërmarrës premtues, duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të zgjuar” – Baybars Altuntas. » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Maj 2015 – “Një sipërmarrës premtues, duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të zgjuar” – Baybars Altuntas.

REVISTA / 28/05, 2015
Share

Kliko ketu per te shkarkuar revisten.

Ky numër i Business Magazine është vërtetë special!  Ngjan sikur aroma e ngrohtë pranverore e Majit ka sjellë në këtë revistë disa nga momentet më..

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00