Korrik 2015 - Ju kërkojmë ndjesë por ky edicion do tju motivojë të lini zyrën! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Korrik 2015 – Ju kërkojmë ndjesë por ky edicion do tju motivojë të lini zyrën!

REVISTA / 04/07, 2015
Share

Kliko ketu per te shkarkuar revisten.

Ky numer i Revistes Business Mag ofron shkrime dhe intervista te zgjedhura mbi turizmin/ travel dhe padyshim per startup-et dhe kryesisht ngjarjen kryesore ne kete fushe Startup Weekend Albania. Zbuloni gjithshka!

Evente