Business Mag Nr. #19 - Dhjetor 2018 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Business Mag Nr. #19 – Dhjetor 2018

REVISTA / 30/12, 2018
Regjistrohu IdentifikohuKujdes: Për ta lexuar apo shkarkuar revistën plotësoni formën e regjistrimit.

Ky material është i disponueshëm për profesionistët e Biznesit dhe ata që aspirojnë drejt Sipërmarrjes.

Regjistrohu pa pagese

Nëse nuk keni një llogari në Business MagazineEvente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM