Dhjetor 2017

Business Mag Nr. #15 – Dhjetor 2017

Miq, lexues të BusinessMag, Kemi ardhur në ditët e fundit të vitit 2017 dhe nuk besoj se jam i vetmi që mendon se ky vit ka ikur jashtëzakonisht shpejt! Duket se ritmi i zhvillimit të gjërave dhe mënyrat e të jetuarit po evolojnë me një temp tjetër krahasuar me vite më parë. Dhe çdo vit e vëmë re gjithnjë e më shumë… Nëpërmjet Business Mag Albania ne i ndjekim çdo ditë ngjarjet dhe njerëzit ...
Lexo të plotë
Dhjetor 2016

Dhjetor 2016

Siç mund ta keni vënë re, që nga Tetori atmosfera e biznesit dhe sipërmarrjes ka qenë e nxehtë. Aktivitete startup-esh, takime me menaxherë produkti, kompeticione idesh, samite, konferenca dixhitale të marketingut apo inovacionit kanë qenë alë kyçe dhe pika takimi për shumë prej nesh.
Lexo të plotë
Maj 2016

Maj 2016

Kjo periudhë nga muaji Mars e deri në Maj ka qenë e mbushur plot me aktivitete, konkurse, takime dhe konferenca të lidhura me sipërmarrjen, teknologjinë, edukimin, inovacionin dhe dijen. Duket se këto janë fjalët kyçe të momentit në botën e sotme. Shqipëria është tashmë e futur në hartën e eventeve të njohura globalisht, kjo edhe falë njerëzve të rinj të cilët me iniciativat e tyre, po përpiqen...
Lexo të plotë
Mars 2016

Mars 2016 – Mërgim Cahani, Si i arritëm 2.000.000 $ investim

Këtë vit ne pritëm pranverën për të publikuar edicionin e parë për vitin 2016 të Business Magazine Albania. Ishin të shumta arsyet që ndikuan për këtë vendim, por jemi të sigurtë që kemi përmbledhur në revistë, ajkën e materialeve mbi Sipërmarrjen dhe Biznesin në shqip. Besoni ose jo, komuniteti i sipërmarrjes në Shqipëri dhe në trevat mbarëshqiptare po zhvillohet vrrullshëm. Pa u ndikuar nga f...
Lexo të plotë
Dhjetor 2015

Dhjetori Festiv 2015

Ky edicion i 8-të i revistës tonë online u realizua me shpejtësi marramendëse veç për t’ia dalë të jemi pranë jush në atmosferën e festave. Për t’ju falenderuar që na keni ndjekur dhe për ta bërë këtë sipas mënyrës tonë. Nëpërmjet një numri plot me këshilla se si sipërmarrësit, njerëzit e biznesit, menaxherët dhe liderët duhet të veprojnë ndërsa përshëndesin vitin që po mbyllet dhe përgatiten p...
Lexo të plotë
Nëntor 2015

Numri 7 – Nëntor 2015 Speciale E-commerce

Jemi në numrin e 7-të të revistës tonë online, dedikuar Biznesit & Sipërmarrjes së lirë. Kemi zgjedhur të trajtojmë si Speciale në këtë numër, Tregtinë Online ose ndryshe të njohur me termin E-Commerce. Ideja nisi pas pjesëmarrjes në një nga eventet e organizuar nga komuniteti Garazh, ku 3 prej liderëve të Tregtisë Online, prezantuan platformat e tyre për një publik të rinjsh masivisht të i...
Lexo të plotë
Faqe 1 nga 212