Bëhu pjesë e ekipit NOVA në pozicionin Menaxher i shitjeve.

DETYRAT:

• Implementimi i strategjisë së përgjithshme të shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objektivat e kompanisë .

• Informon klientët potencialë në lidhje me produktet, ofertat dhe shërbimet.

• Propozon oferta të personalizuara për klientët;

• Zbaton detyra të tjera që i caktohen;

KRITERET:

• Preferohen kandidatë me mbi 2 vjet përvojë profesionale në shitje,

• Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese

• Person energjik dhe me iniciativë.

• Njohuri të mira të programeve të paketës Office;

Të interesuarit të dërgojnë CV në [email protected]

Share