Pozitat e punës:

Dizajner Grafik (1 pozitë)
• Punëtore në prodhim (3 pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë për dizajnerin:

• Njohje me Corel ose Illustrator (punë në makinë laserike)
• Njohje bazike me Photoshop
• Sjellje e mirë dhe të shpreh interesim për punë

Detyrat dhe përgjegjësitë për prodhim:

• Prodhimi i enterierit
• Prodhimi i artizanaleve (suvenirave, punë dore)
• Sjellje e mirë dhe të shpreh interesim për punë

Kushtet:

• Mosha prej 18 deri në 25 vjeç (të dy gjinitë)

• Shkolla e mesme e përfunduar (Përparësi kanë ata/ato të cilet e kanë ndjekur drejtimin e arkitekturës ose dizajnit).

Praktika zgjat 1 muaj me pagesë prej 200 euro dhe nëse kandidati tregon aftësi dhe interesim për punë atëherë vazhdohet me rrogë të plotë.

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën [email protected] dhe vetëm ata që zgjidhen për intervistë do të lajmërohen.

/PortalPune.

Share