Urtesia e Joga-s

L550.00

Gjatë gjysmës së fundit të shekullit të XX të P. R. Sarkar, i njohur me emrin e tij shpirtëror Shrii Shrii Anandamurti shkroi një numër të madh librash për të gjitha aspektet e përpjekjeve njerëzore. Shkrimet e tij përmbajnë zbulime për çështje themelore të njerëzimit në lidhje me origjinën dhe destinacionin e universit dhe kuptimin e ekzistencës njerëzore. Duke hedhur dritë mbi urtësinë 7000 vjeçare të shkencës shpirtërore të Tantra Joga Sarkar themeloi një shkollë filozofike (Ananda Marga) që i ofropn njerëzimit një vizion të botës që do të harmonizojë spiritualen dhe shkencën.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Urtesia e Joga-s”

Your email address will not be published.