Kodi i mendjes se jashtezakonshme

L1,200.00

Dhjetë ligje jo-konvencionale për të ripërcaktuar jetën tuaj dhe për të qenë të suksessshëm sipas termave tuaj. Autori shprehet: “Unë mendoj se është e mundur që njerëzit e zakonshëm të zgjedhin të jenë të jashtëzakonshëm”.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Kodi i mendjes se jashtezakonshme”

Your email address will not be published.