Avantazhi i lumturise

L1,000.00

Avantazhi i Lumturisë është joshës për të gjithë ata që dëshirojnë këshilla praktike për t’u bërë më të lumtur dhe më të suksesshëm. Sipas autorit, “lumturia nuk është bindja se nuk kemi nevojë të ndryshojmë. Ajo është të kuptuarit se mundemi”. Leksionet e Achor-it mbi shkencën e lumturisë dhe potencialin njerëzor kanë fituar vëmendjen e New York Times, Boston Globe dhe Wall Street Journal, si edhe të CNN e NPR.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Avantazhi i lumturise”

Your email address will not be published.