101 Ide Inovative Biznesi

10.00

Botimi i ri “101 Ide Inovative Biznesi” është një risi për tregun Shqiptar dhe rajonal duke sjellë ide të përshtatura dhe metoda praktike për të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë një sipërmarrje të re apo zhvillojnë elementët e një aktiviteti ekzistues me elementë të rinj krijues. Libri “101 Ide Inovative Biznesi” është konceptuar si një ndërthurje e tekstit shpjegues të idesë dhe fotove ilustruese, duke e bërë shumë të thjeshtë për të gjitha kategoritë e interesuara.
Cmimi 10 euro ose 1 400 Lekë
Botimi “101 Ide Inovative Biznesi” ofrohet për ta blerë online në menyre ekskluzive nga BusinessMag.al. Ekskluzivitet i ofruar nga autori Kleidor Rustemi.
Category:
Share

Product Description

Botimi i ri “101 Ide Inovative Biznesi” është një risi për tregun Shqiptar dhe rajonal duke sjellë ide të përshtatura dhe metoda praktike për të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë një sipërmarrje të re apo zhvillojnë elementët e një aktiviteti ekzistues me elementë të rinj krijues. Libri “101 Ide Inovative Biznesi” është konceptuar si një ndërthurje e tekstit shpjegues të idesë dhe fotove ilustruese, duke e bërë shumë të thjeshtë për të gjitha kategoritë e interesuara.
Cmimi 10 euro ose 1 400 Lekë
Botimi “101 Ide Inovative Biznesi” ofrohet për ta blerë online në menyre ekskluzive nga BusinessMag.al. Ekskluzivitet i ofruar nga autori Kleidor Rustemi.