Procedura që duhet të ndiqni për rimbursimin nga kuponët tatimorë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 11/10/2017

Procedura që duhet të ndiqni për rimbursimin nga kuponët tatimorë

Share
nga Anerola Torollari
Tet 11, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Për të qenë pjesë e rimbursimit si pasojë e grumbullimit të kuponëve fiskalë, tashmë ky shërbim mund të merret me anë të “shërbimit online të aplikacionit për dorëzimin e Kuponëve Fiskalë”

“Për të qenë pjesë grupit për rimbursimin nga grumbullimi i kuponëve fiskal, duhet të kryhet Aplikimi përmes web-aplikacionit i çdo qytetari, i cili dëshiron të marrë pjesë, duke plotësuar të dhënat tuaja që kërkohen. Vetëm pasi të keni plotësuar të dhënat tuaja përmes këtij web-aplikacioni, do t’ju gjenerohet Numri Potencial Fitues(NPF). Informacionet e përgjithshme lidhur me procedurat e aplikimit, tërheqjes së NPF dhe dorëzimit të  Kuponëve Fiskalë, mund t’i gjeni në Udhëzimin Administrativ MF-NR 01-2017, Shpjegimin Publik nr. 02/2017 dhe Udhëzuesi”.

Administrata Tatimore e Kosovës tërheq vëmendjen që qytetarët të tregohen të kujdesshëm në aplikim, apo në vendosjen e të dhënave.

“Kujdes! Ju lutemi që të vendosni të dhëna të sakta në aplikacion. Të dhënat të cilat i shënoni gjatë aplikimit si: emrin, mbiemrin, numrin personal, numrin e llogarisë bankare dhe emrin e bankës duhet të jenë të njëjta 100% me informacionet e llogarisë tuaj bankare(emrin, mbiemrin, numrin personal, numrin e llogarisë bankare), në të kundërt Administrata Tatimore e Kosovës nuk mbanë përgjegjësi për mos rimbursim të mjeteve në llogarinë tuaj. Gjithashtu nuk do ju rimbursohen mjetet nëse llogaria juaj bankare është e mbyllur ose jo funksionale,” thuhet në njoftim.

burimi: DITAEvente