Po kërkojmë një praktikant për rrjetet sociale » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 11/09/2019

Po kërkojmë një praktikant për rrjetet sociale

Share
nga Eridon Elshani
Sht 11, 2019
-Manages Business Mag Kosovo -Studies Philosophy at University of Prishtina
lexo me teper >

Business Mag Kosovo ofron punë praktike për një menaxher të rrjeteve sociale.

Menaxheri i rrjeteve sociale do të jetë përgjegjës për:

 • Krijimin e një strategjie për marketingun dhe fushatave në rrjetet sociale,
 • Postimin e artikujve në Facebook,
 • Mbledhjen e të dhënave dhe analizimin e audiencës tonë dhe përdorimin e këtij informacioni për krijimin e raporteve të hollësishme për të përmirësuar strategjinë e marketingut dhe fushatave,
 • Përcjelljen e aktiviteteve të Businessmag-ut dhe azhornimin me postimet në rrjetet tona sociale,
 • Rritjen e pranisë dhe aktivitetit në rrjetet tona sociale,
 • Postimin e përmbajtjes interaktive në të shkruar dhe me dizajn grafik,
 • Gjetjen e përmbajtjes së duhur për audiencën tonë,
 • T’iu përgjigjet pyetjeve dhe kërkesave të audiencës tonë.

Ftohen të aplikojnë të gjithë ata që mendojnë se janë të përshtatshëm për këtë pozitë.

Kualifikimet e preferuara:

 • Kandidati është mirë të ketë përvojë paraprake si menaxher i rrjeteve sociale
 • Njohuri dhe përvojë në dizajn grafik (e obligueshme)
 • Njohuri në video-editim
 • Njohuri në marketing
 • Ta njohë mirë gjuhën angleze (në të folur e të shkruar)
 • Aftësi të mira të komunikimit dhe në të shkruar si dhe vëmendje ndaj detajeve
 • Aftësi në Mbledhjen dhe Analizimin e të dhënave
 • Aftësi teknologjike
 • Të jetë kreativ dhe mendjehapur.

Nga bashkëpunimi me ne keni mundësinë për të punuar remote (nga shtëpia apo lokacioni juaj i preferuar) dhe të rriteni profesionalisht.

Afati i fundi për aplikim është 25 Shtator 2019.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe një letër motivimi në e-mail adresën: [email protected]. Për pyetje dhe paqartësi mund të na kontaktoni në faqen tonë në Facebook @businessmagkosovo.