Pitch Bootcamp: “Zgjidh karrierën tënde. Jepi formë të ardhmes”


Youth Speak Forum dhe Pitch Bootcamp vijnë në bashkëpunim me Kombet e Bashkuara në Shqipëri dhe Spark Agency dhe synojnë promovimin e të rinjve, forcimin e zërit të tyre, si forca kryesore që çon në realizimin e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm, programit universal, transformues dhe të integruar që përbën një kthesë historike për botën.

Pitch Bootcamp është një program për përshpejtimin e karrierës që ndihmon studentët dhe të sapodiplomuarit të zhvillojnë aftësitë e tyre dhe të  njihen me disa prej kompanive më tërheqëse në botë. Gjatë pesë viteve të fundit programi ka përfshirë më shumë se 40 institucione udhëheqëse akademike dhe ka lidhur më shumë se 12,000 të rinj me më shumë se 1,500 kompani në 17 vende të ndryshme dhe kjo është hera e parë në Shqipëri.

DELOITTE është një nga kompanitë pjesëmarrëse në event e cila do t’iu ofrojë delegatëve shumë mundësi për të qenë më afër botës së tyre.

Për tu bërë pjesë e këtij bootcamp regjistrohuni në linkun: bit.ly/PBYSF dhe merrni CV-në tuaj me vete.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale