Philip Morris lançon IQOS në Shqipëri


Philip Morris lançoi IQOS në Shqipëri, një pajisje novatore e cila përfaqëson një alternativë teknologjike, pa tym ndaj cigareve tradicionale. Për të shënuar daljen e IQOS në tregun shqiptar, një event ekskluziv u mbajt mbrëmë në mjediset e Oborrit Mbretëror në Tiranë, për partnerët e biznesit dhe të ftuar të kompanisë.

Pjesëmarrësit në eventin e mbajtur në kryeqytet u njohën me këtë zhvillim shkencor nga Philip Morris, një nga kompanitë më të mëdha të prodhimit të duhanit, e cila synon ta transformojë këtë industri drejt një të bote pa tym.

Kompania ka investuar mbi 6 miliardë dollarë në fjalën e fundit të teknologjisë, e zhvilluar nga më shumë se 400 shkencëtarë.

IQOS është një pajisje elektronike, e cila e ngroh por nuk e djeg duhanin. IQOS krijon ngrohje aq sa duhet për të çliruar nikotinë dhe shije, por pa tym, katran, hi apo erë të pakëndshme.

Andrea Ciuti, Drejtor Komercial për Vendet e Europës Juglindore, gjatë ceremonisë së lançimit të produktit të ri, tha se më shumë se 7.3 milionë duhanpirës në botë kanë kaluar tërësisht nga tymosja e cigareve tek IQOS.

“Pas më shumë se 40 vendesh, IQOS ka mbërritur më në fund edhe këtu. Ky është rezultati i dëshirës dhe përkushtimit të ekipit tonë, për të dëshmuar dhe provuar se Shqipëria është pjesë e botës moderne, se aspiratat dhe qëllimet tona janë të njëjtat në këtë vend ashtu si kudo, për të garantuar një të ardhme më të mirë për konsumatorët tanë të sofistikuar dhe ambientin e tyre. Philip Morris është i vendosur në angazhimin e tij për të krijuar një të ardhme pa tym duhani”, tha Andrea Ciuti.

IQOS do të jetë i pranishëm në tregun shqiptar nga data 25 prill dhe mund të gjendet në disa vendndodhje specifike në Tiranë. Në një fazë tjetër, IQOS do të gjendet edhe në pika të përzgjedhura në qytete të tjera të Shqipërisë.

Philip Morris International: Drejt një të Ardhmeje Pa Tym

Philip Morris International (PMI) po udhëheq një transformim në industrinë e duhanit për të krijuar një të ardhme pa tym dhe përfundimisht për të zëvendësuar cigaret me produkte pa tym në dobi të të rriturve që vazhdojnë të tymosin, shoqërisë, kompanisë dhe aksionerëve të saj. PMI është një kompani ndërkombëtare që udhëheq në industrinë e duhanit e angazhuar në prodhimin dhe shitjen e cigareve, produkteve pa tym dhe pajisjeve e aksesorëve elektronikë që lidhen me to, si dhe produkteve të tjera që përmbajnë nikotinë në tregjet jashtë SHBA. PMI po ndërton një të ardhme pa tym, që ndonëse nuk është pa rrezik, mbetet një alternativë shumë më e mirë se sa vazhdimi i konsumit të cigareve tradicionale.

Përmes aftësive multidisiplinore në zhvillimin e produkteve, PMI synon të sigurojë që produktet e tij pa tym të përmbushin preferencat e konsumatorëve të rritur dhe kërkesat rigoroze rregullatore. Portofoli i produktit të duhanit pa tym IQOS i PMI-së përfshin produkte me ngrohje pa djegie që kanë përmbajtje nikotine. Sipas vlerësimeve të bëra nga PMI, deri më 31 mars 2019, afërsisht 7.3 milionë duhanpirës të rritur në mbarë botën kanë ndaluar konsumin e duhanit tradicional dhe kanë kaluar në përdorimin e produkteve me ngrohje pa djegie të PMI, i cili aktualisht është i disponueshëm për shitje në 44 tregje në qytetet kryesore ose në mbarë vendin nën markën IQOS. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.pmi.com, www.pmiscience.com, ose https://www.al.iqos.com.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale