Panairi i startup-eve që bashkoi Shqipërinë me Kosovën » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Panairi i startup-eve që bashkoi Shqipërinë me Kosovën

Në kuadër të Javës së Inovacionit, Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike ka organizuar Panairin e Parë Rajonal të Startup-eve në Shqipëri, i cili zgjat tre ditë 14-15-16 Maj. Por sot BusinessMag zgjodhi të bëhej pjesë e këtij aktiviteti gjithëpërfshirës për t’u njohur me idetë dhe produktet novatore që vijnë në treg nga të rinjtë shqiptarë dhe kosovarë.

Një ambjent i këndshëm, frymëzues, me biseda intreaktive dhe forma të ndryshme të inovacionit ishte ajo që ofronte ky panair. Startup-e që synojnë zgjidhje për probleme të ndryshme të shoqërisë ku jetojmë, prezantuan qëllimin e objektivat e tyre dhe na ofruan një pamje konkrete të produktit të tyre në stendat e modeluara nga vetë ata.

Startup-et që u prezantuan në këtë panair ishin:

ICK – Innovation Center Kosovo

<J> Coders Academy

Albanian ICT Academy

Qëndistari Tresi

Art Cadeau Creations

Pana 

Dentem

Formon Core

Organic-Vision

We Are Albania

IACT

Tech 360

LEETO

Solaborate

Modicular

Partnerët Shqipëri Për Ndryshim Dhe Zhvillim