Organizatat Ndërkombëtare ftojnë për kujdes
Përditësuar së fundmi: 24/03/2020

Organizatat Ndërkombëtare ftojnë për kujdes

Share
nga Amantia Kullolli
Mar 24, 2020

Këto janë ditë të jashtëzakonshme për të gjithë botën. Pandemia e COVID-19 po rrëmben jetë njerëzore dhe po shkakton trazira masive për njerëzimin.

Organizata Ndërkombëtare dhe Partnerë Zhvillimi në Shqipëri kanë një mesazh të fortë për të gjithë ne:

“Ne, si bashkësi organizatash ndërkombëtare dhe partnerësh zhvillimi në Shqipëri, dëshirojmë të shprehim unitetin tonë me popullin shqiptar ndërsa bashkojmë forcat në këtë luftë.

Ne jemi pranë jush për të kapërcyer këtë krizë së bashku!

Mos hamendësoni se nuk do të prekeni. Përgatituni sikur do të prekeni. Respektoni masat e marra, mbroni veten dhe të dashurit tuaj, mbani distancën shoqërore, qëndroni në shtëpi dhe lani duart shpesh.

Ne dëshirojmë që ju të qëndroni të sigurt, të shëndetshëm dhe të mos prekeni nga Koronavirusi. Lexoni informacione të besueshme nga Organizata Botërore e Shëndetësisë – OBSH dhe Ministria e Shëndetësisë dhe kontribuoni në ndërtimin e besimit. Mbroni të prekurit dhe kujdesuni për njëri-tjetrin.

Ky është një moment që kërkon solidaritet. Ndërsa shumica jonë gjendemi të sigurt në shtëpi, mirënjohja jonë më e thellë shkon për të gjithë punonjësit e shëndetësisë, policisë, autoriteteve kufitare, autoritete lokale dhe shumë nga njerëzit tanë që janë në vijën e parë të luftës, duke shpëtuar jetë dhe mundësuar funksionimin e shoqërisë!

Lexo: 5 TED Talks që do t’ju ndihmojnë të menaxhoni ankthin dhe të krijoni rezistencë

Së bashku mundemi ta mposhtim Covid-19”.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente