Ndërmarrjet Sociale » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/09/2015

Ndërmarrjet Sociale

Share
nga Admin
Sht 18, 2015
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Partnerët Shqipëri punon për promovimin dhe zhvillimin e ndërmarrjeve sociale në Shqipëri, si forma organizimi që sigurojnë një model të qëndrueshëm zhvillimi social dhe ekonomik. Nëpërmjet kësaj videoje shpjegohet në mënyrë të thjeshtë qëllimi, forma e organizimit dhe funksionimi i ndërmarrjeve sociale.