Miranda Ademaj është CEO dhe themeluese e Skënderbeg Alternative Investments në Zyrih. Ajo filloi kompaninë e saj në moshën 29 vjeçare dhe e menaxhon atë që asokohe. Miranda lindi në Kosovë. Ajo emigroi në Gjermani ilegalisht me familjen e saj, filloi një jetë të re, mësoi 4 gjuhë të huaja dhe udhëtoi rreth botës. Ajo ka disa mendime mjaft interesante mbi background-in e saj, si të ndërtosh një startup dhe për gratë në financë.