Mënyrat më të mira për të shkarkuar video nga Youtube » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 03/04/2017

Mënyrat më të mira për të shkarkuar video nga Youtube

Share
nga Fiorela Jaupi
Pri 03, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Ka shumë mënyra për të shkarkuar video në Youtube.

Por duhet t’iu paralajmërojmë se jo gjithmonë është legale që të shkarkosh çdo lloj video offline pasi është shkelje e termave të shërbimit të Youtube.

Më poshtë janë të përmbledhura mënyrat më të mira për të shkarkuar video në Youtube.

1. VLC

Nëse ju keni një VLC të instaluar në kompjuterin tuaj, atëherë ju keni mjetin më të mirë pasi i shkarkon videot direkt nga serverat e Google.

 

2. Clip Converter

Kjo është një zgjidhje e lehtë pasi ëshë e lirë, nuk kërkon asnjë program shtesë dhe mund të shkarkojë video nga shumë platforma.

3. Një tjetër mënyrë praktike është shtimi i dy shkronjave cc para fjalës youtube në url e videos.

/Ky artikull u publikua së pari nga TechSot.al. Business Magazine Albania ka të drejta të plota të ripublikimit të këtij artikulli, në bazë të marrëveshjes mes palëve.