Lançohet edicioni i dytë i CCE Startup Challenge
Përditësuar së fundmi: 04/10/2018

Lançohet edicioni i dytë i CCE Startup Challenge

Share
nga Neada Muçaj
Tet 04, 2018

CEE Business Angels Network së bashku me Vestbee, platforma online që lidh engjëjt e biznesit global, fondet dhe koorporatat VC me startup-et nga Europa Qendrore dhe Lindore, ka lançuar edicionin e dytë të CEE Startup Challenge (www.ceestartupchallenge.com) , kompeticioni më i madh online për startupet dhe kompanitë në të gjithë rajonin.

Edicioni i parë ishte shumë i suksesshëm duke tërhequr më shumë se 300 aplikacione vetëm nga EQL dhe një numër korporatash të lidhura me industrinë, investitorët, menaxherët e fondeve, përshpejtuesit dhe engjëjt e biznesit.

Lexoni: CEE Startup Challenge – kompeticioni i parë rajonal online

Pse duhet të bëheni pjesë e sfidës së startupve të CEE?

Të gjitha kompanitë rajonale që u përkasin kategorive Transport & Logjistik, Proptech dhe Ndërtim, Industri 4.0, Energji & Cleantech, Agritek, Qytete inteligjente & Shtëpi, Hapësirë, ICT & Big Data. Sfida e startupeve të CEE-së mbështetet ndër të tjera nga Innogy Innovation Hub dhe X100lab që po kërkojnë të investojnë në startups rajonalë dhe t’i ndihmojnë ata të përshpejtojnë rritjen e tyre duke përdorur burime globale dhe rrjete të gjera. Për shembull, X100lab ofron teste të paguara të të dhënave të përshtatjes së produkteve në treg me bazë 8000 klientë, 10 orë mësimore nga ekspertë të X100lab, seanca me ekspertë të T & L, sipërmarrës serialë dhe bileta për eventin MOVE’19 me vlerë më shumë se 1100 euro për ekipin e përzgjedhur nga Transporti & Logjistika.

Aplikantët do të kenë mundësi të njihen me investitorë global, koorporata dhe media, mundësi për të marrë fonde, suport për zhvillim biznesi, mbulim mediatik, bileta për shumë evente startup-esh dhe akses në mjete të ndryshme biznesi. Lista e përfitimeve dhe shpërblimeve si dhe lajmet më të fundit rreth CEE Startup Challenge do të shpallen në website-in e eventit dhe rrjetet sociale. Aplikimet mbyllen në 9 Nëntor.

Mos e humbisni mundësinë për tu regjistruar në www.ceestartupchallenge.com.