Kosovo » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Ndërmarrës

Biznesmeni zviceran dhuron 1 miliard dollarë për mbrojtjen e planetit

Ky është projekti më ambicioz i biznesmenit për bamirësinë ndaj natyrës, deri më sot. Iniciativa do të synojë të ruajë […]

by Eridon Elshani

Këshilla suksesi

Këshillat më të mira për maturantët

Patrick Bet-David ( sipërmarrës amerikan multi-milioner) dëshiron që të gjithë maturantët që duan të bëhen sipërmarrës të mbajnë vesh këto […]

by Eridon Elshani

Biznesi

Ministri Shala i bën ofertë kompanisë Wolkswagen

Në një postim në profilin e tij në facebook, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, ka konfirmuar se i […]

by Eridon Elshani
Netflix nuk ka rregulla sepse punëson njerëz të mrekullueshëm

Netflix është i njohur si një nga historitë e suksesshme në dy dekadat e fundit.

by Eridon Elshani
Businessmag edhe në Kosovë

Business Magazine Albania zbarkon në Kosovë, për të sjellë më shumë nga zhvillimet ekonomike të Kosovës dhe për të promovuar […]

by admin

Zhvillim Personal

Tregu i punës në Kosovë. Studentët e papërgatitur apo punëdhënësit shumë kërkues?

Përgatitja për treg të punës paraqitet si sfidë në vete. Kjo nuk nënkupton vetëm përgatitje profesionale apo njohuri specifike në një fushë […]

by Eridon Elshani
Studentja Trinë Ismajli, zhvilluese e ueb-it në kompaninë austriake “SCOOP & SPOON”

Trina tha se sigurimi i një vendi pune pa i përfunduar studimet e nivelit bachelor është sfidë dhe përgjegjësi më […]

by Eridon Elshani
Mendon se je shumë i/e vjetër për të nisur një biznes? Mendo përsëri

Vrulli rinor që buron nga historia e Mark Zuckerberg-ut është absolutisht vetëm një pjesë e historisë së ndërmarrësisë. Shumë sipërmarrës […]

by Eridon Elshani

Teknologji

Cacttus Sha dhe Sentry fillojnë bashkëpunimin

Cacttus, kompani lider në TIK në bashkëpunim me Sentry, pionier në siguri kibernetike, kanë filluar një partneritet të ri, i […]

by Eridon Elshani
Elon Musk: Pronarët e Tesla mund të fitojnë $ 30,000 në vit me projektin robotaxi

Elon Musk këtë javë premtoi të hapë vitin e ardhshëm një shërbim të ngjashëm me Uber për makinat e vetë-vozitjes, […]

by Eridon Elshani

Evente

Trajnime

Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”

Cilët janë faktorët kryesorë që ndikojnë dhe përcaktojnë suksesin në jetë dhe biznes? Si mendojnë njerëzit e suksesshëm dhe çfarë […]

Anerola Torollari

Thirrje per aplikime

Garë për ese. Çfarë do të thotë Nato për ju?

NATO po feston 70 vjetorin. Ky moment historik do të përputhet me 20 vjetorin e vendosjes së KFOR-it në Kosovë. […]

Eridon Elshani
Praktikë me pagesë në media by Eridon Elshani

Punesim

NetTrade Albania ofron vend praktike për SEO & Google Analytics Specialist

Nëse doni të sfidoni veten dhe të jeni pjesë me punën tuaj e një ndryshimi në Shqipëri, kompania NetTrade Albania […]

Anerola Torollari

More stories

Zhvillim personal

Tregu i punës në Kosovë. Studentët e papërgatitur apo punëdhënësit shumë kërkues?

Thirrje per Aplikime

Garë për ese. Çfarë do të thotë Nato për ju?

Uncategorised

Cacttus Sha dhe Sentry fillojnë bashkëpunimin

Teknologji

Elon Musk: Pronarët e Tesla mund të fitojnë $ 30,000 në vit me projektin robotaxi

Zhvillim personal

Studentja Trinë Ismajli, zhvilluese e ueb-it në kompaninë austriake “SCOOP & SPOON”

Zhvillim personal

Mendon se je shumë i/e vjetër për të nisur një biznes? Mendo përsëri

Zhvillim personal

7 Fotografi që vërtetojnë se suksesi fillon prej zeros

Ndërmarrës

Biznesmeni zviceran dhuron 1 miliard dollarë për mbrojtjen e planetit

Zhvillim personal

Me kohën që e kaloni në rrjetet sociale, mund të lexoni deri në 200 libra në vit