Kjo mënyrë inovative do të realizojë prodhimin e ujit në zonat urbane » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 12/08/2017

Kjo mënyrë inovative do të realizojë prodhimin e ujit në zonat urbane

Share
nga Anerola Torollari
Gus 12, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Prodhimi i ujit përmes ajrit – Aero është një nga projektet e mëdha i krijuar nga studentët e dizajnit në Suedi me iniciativën e Grupit Husqvarna.

“Dizajni është shumë më tepër se thjesht stilim, ai shkon më thellë, deri në vizualizimin e së ardhmes që mund të jetë një sfidë në industrinë tonë mjaft konservatore. Kjo është arsyeja pse ne donim të merrnim një mendim nga studentët e rinj dhe kreativë se si do të bashkëveprojmë ose përdorim natyrën dhe hapësirat publike në të ardhmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

burimi: acpEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM