Këta artistë, autorë dhe liderë luftuan me dyshimin tek vetja, përpara se të bënin histori » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Këta artistë, autorë dhe liderë luftuan me dyshimin tek vetja, përpara se të bënin histori

Pas punës së tyre mahnitëse, fshiheshin dhe çështje të vetëvlerësimit.

Nëse jeni ekspert në fushën tuaj ose së fundmi po nisni një karrierë të re, një pengesë e përbashkët me të cilën përballen të gjithë në jetë është dyshimi tek vetja. Nëse ndjeni se nuk i përkisni diçkaje, apo se puna juaj nuk i përmbush standartet , është e rëndësishme të dini se nuk jeni vetëm.Disa nga autorët, artistët dhe liderët më të sukseshëm luftuan më dyshimin tek vetja dhe mungsën e vetëvlerësimit përpara se të bënin histori. Në faktë disa i patën këto ndjenja gjatë gjithë jetës së tyre, edhe pse puna e tyre u ngrit lart në publik. Megjithatë, ndonjëherë  dyshimet, shqetësimet dhe ankthet tona na shtyjnë të arrijmë gjëra të mëdha.

Burimi : Entrepreneur

Evente

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018
8 PM – 9:30 PM