Jeta e egër në foto! Ja cilat janë fotot finaliste për të cilat mund të votoni edhe ju » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Jeta e egër në foto! Ja cilat janë fotot finaliste për të cilat mund të votoni edhe ju

Fotot finaliste të këtij vitit për të fituar Wildlife Photography Awards (Çmime për Fotografinë më të bukur të Jetës së Egër) tashmë janë vendosur, por është koha që publiku të bëjë zgjedhjen e tij.

Të mërkurën u publikua lista me 25 imazhe për Wildlife Photographer of the Year LUMIX People’s Choice Awards dhe koleksioni është i mrekullueshëm.

Këtu ju mund të votoni për fotografinë që ju pëlqen më shumë.

/Mashable