Ja çfarë punuan para se të krijonin një karrierë të suksesshme
Përditësuar së fundmi: 12/03/2019

Ja çfarë punuan para se të nisnin një karrierë të suksesshme

Share
nga Ornela Trupja
Mar 12, 2019

Emrat e tyre nuk janë të panjohur për publikun, as profesionet e tyre aktuale. Por çfarë kanë punuar para se të hidhnin hapat drejt një karriere të suksesshme këta të rinj shqiptarë?

Gëzim Gashi është shqiptari i famshëm në Suedi, i cili ka nën zotërim Institutin e Ri të Arteve dhe Inovacionit në Los Angelos, Kaliforni. Gëzimit i është dashur të punonte si marketer në telefon para se të bëhej një pronar i madh.

Lexo: Shqiptari Gëzim Gashi me pasion dhe punë hap një shkollë arti në Amerikë

Ervis Trupja tashmë njihet si shqiptari që është bërë pjesë e LinkedIn, por para se të arrinte në këtë pikë të suksesit të tij ka punuar si mësues në Medresenë e Tiranës dhe për një periudhë të shkurtër kohore edhe si kamarier.

Lexo:  Ervis Trupja, shqiptari që i bashkohet ekipit të LinkedIn

Ersi Druga vajza ekselente nga Tirana që synon të bëhet një mjeke ushtarake e zonja, ka punuar si kamariere përgjatë sezonit të verës.

Lexo: Ersi Druga, nxënësja e ekselencës që punoi kamariere në verë

Anisa Bardhi punoi si recepsioniste para se të përfundonte shkollën. Sot është menaxhere e bizneseve të familjes së saj Hotel Iliria dhe bar Nomad.

Lexo: Anisa Bardhi, vajza antikonformiste që e do Shqipërinë

Naser Gashi pastiçieri i suksesshëm shqiptar, i cili ka hapur shkollën për të përvetësuar artin kulinar në Slloveni para se të niste sipërmarrjen që do ta çonte drejt suksesit, ka punuar si asistent profesor.

Lexo: Pastiçieri i suksesshëm shqiptar i cili ka hapur shkollën për të përvetësuar artin kulinar në Slloveni

Bora Qesja, vajza nga Durrësi, e cila është pedagoge në një nga universitetet më të mira të Australisë i është dashur që për të përballuar shpenzimet e larta të universitetit të punonte edhe si kamariere gjatë fundjavave.

Lexo: Bora Qesja, e suksesshme përtej kufijve