Instagram, tashmë i disponueshëm për Windows 10 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 15/10/2016

Instagram, tashmë i disponueshëm për Windows 10

Share
nga Fiorela Jaupi
Tet 15, 2016
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Aplikacioni Instagram më në fund është i disponueshëm për Windows 10 për PC dhe tabletë.

Aplikacioni, i cili mori rreth gjashtë muaj për të ardhur, pas shpalljes në Build 2016, ofron veçori të tilla për Windows-10 të tilla si “Live Tiles”, njoftimet dhe aftësinë për të parë historinë.

Për pjesën më të madhe, aplikacioni për PC dhe tabletë përmbajnë gati të gjitha tiparet tashmë në dispozicion në versionin Mobile të Windows 10 të tilla si kërkimi, eksplorimi dhe mesazhet direkt në Instagram .

Tipari më i rëndësisshem është aftësia për të parë historinë, si dhe mund të postoni dhe të redaktoni fotot – gjëra që ju nuk mund t’i bëni nëqoftëse ju thjesht shkoni në Instagram.com.

Por duhet të keni parasysh diçka kur postoni dhe redaktoni fotot: Karakteristikat janë në dispozicion vetëm në PC dhe tabletë me touchscreen.

Aplikacioni nuk duket shumë mirë i optimizuar për ekrane të gjerë. Siç mund t’a shikoni në screenshot-in më poshtë, ka shumë hapësirë të lenë bosh në të majtë dhe të djathtë të ekranit. Është shumë e qartë që aplikacioni është dizenjuar për të punuar më mirë në tabletë, të cilat janë të përdorura më së shumti në formën vertikale.

instagram-tashme-i-disponueshem-per-windows-10-business-mag

 

Burimi: Shkruar nga Raymond Wong dhe publikuar në mashable.com