Ide kreative si mund të krijoni pemë festive Krishtlindjesh » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Ide kreative si mund të krijoni pemë festive Krishtlindjesh

Është bërë një traditë që pas mbrëmjes së 6 Dhjetorit, njerëzit ngrenë pemën në shtëpi ose në sheshe si simbol, që të krishterët e quajnë pema e Krishtlindjes dhe të tjerët pema e Vitit të Ri. Pema e bredhit si simbol i Krishtlindjes u vendos nga Martin Luther (1483-1546).

Lexoni: Nuk ka rregulla për dekoret në Krishtlindje

Kudo në botë, pema klasike e gjelbër e Krishtlindjeve njihet si simbol i festimeve dhe i blerjeve të fundvitit. Shpeshherë arrijmë të guxojmë duke marrë ndoshta dhe pemë me ngjyrë të bardhë apo ngjyra të tjera që janë në qarkullim.

Në këtë artikull BusinessMag ju sjell disa ide se si mund të krijoni pemë festive Krishtlindjesh në mënyra të tjera.

Lexoni: Kjo mund të jetë reklama më e mirë e Krishtlindjes për vitin 2018